Persoonlijk

Natuurlijk is mijn expertise een belangrijk onderdeel van mijzelf als professional. Maar ik geloof dat wanneer je als consultant werkt, het ook van belang is wie je als mens bent. Daarom hier iets meer over mezelf.

Buitenland

Hong_Kong_Island_Skyline_2009christmas-in-tivoli-2Implementatie Dynamics NAV CuracaoImplementatie Dynamics NAV Finland

Gedurende mijn carrière heb ik heel veel in het buitenland gewerkt. Zo heb ik maanden in Finland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Duitsland, België, Zwitserland, Engeland en Curaçao gewerkt en ook 2 jaar in Hong Kong. Nog steeds vind ik werken in het buitenland heel erg leuk. Het biedt altijd nieuwe uitdagingen en blijft leerzaam om met mensen uit een andere cultuur te werken. Daar is bij gekomen dat ik het ook erg fijn vind om thuis te zijn.

Thuis

IMG00021-20100525-0716

Thuis is mijn boerderijtje in Ommeren dat ik eigenhandig van boven tot onder aan de eisen van deze tijd heb aangepast. Daarbij vind ik het belangrijk om de prachtige oude elementen van zo’n huis te behouden. Zo heb ik dubbel glas geplaatst, maar wel de kozijnen zo gemaakt dat ze eruit zien zoals dat was toen er nog enkel glas in zat. Ook heb ik de authentieke deur naar de opkamer nagemaakt en elders in het huis als kastdeur gebruikt. Op die manier blijft de oude sfeer behouden en dat vind ik waardevol.

Tuin

IMG00018-20100525-0715

De tuin achter het huis is een oude boomgaard waar ik een grote natuurlijke vijver in heb aangelegd. In de zomer is het veel werk, maar met appels, peren, kersen, pruimen en frambozen uit eigen tuin is het echt de moeite waard.

Fiets

IMG_0970

Om lekker te ontspannen en een beetje fit te blijven fiets ik veel. In de winter op de ATB en in de zomer op de racefiets. Jaarlijks plan ik met een groep vrienden een korte vakantie om ergens een berg met de fiets te beklimmen. In 2013 was dat de Alpe d’huez, vorig jaar de Mont Ventoux en voor dit jaar staat de Stelvio op het programma.

F_icon_svg